tietoa meistä

minun tarinani

3 vuoden kehitys pätkäpaastolla

2007 kesällä painoin 142 kiloa! Söin pizzaa joka toinen päivä ja joka toinen päivä olin Hesburgerilla tai Mäkkärissä syömässä. Join kolme litraa Coca-Colaa päivässä, melkein pesin hampaatkin sen kanssa. Fazerin sinisen suklaalevyn söin päivittäin jälkkäriksi. Jäätelöä söin litroittain joka viikko ja irtokarkkiakin kului melkoisia määriä. Liikuntaa harrastin sohvan ja jääkaapin välillä. Se oli minun elämää kauan sitten.

Rasvaprosenttini oli 42%. Olin pelkkää rasvaa koko äijä. Kunto nolla, itsetunto nolla. Kenkiä en saanut jalkaan ilman taistelua, selkääni särki joka päivä ja vatsani oli sekaisin jatkuvasti. Elämäni oli melko surullista päivästä toiseen, häpesin itseäni todella paljon enkä liikkunut koskaan missään ilman paitaa.

2007 oli kuuma kesä, heräsin eräänä aamuna kesälomaltani ja nousin istumaan sänkyni laidalle selkäkipujen kanssa. Katselin isoa mahaani ja tuijotin kyllästyneenä sitä valtavaa palloa. En nähnyt mitään muuta kuin valtavan määrän rasvaa. Nousin lopulta ylös ja suuntasin vessaan, siinä samalla tunsin kuitenkin jotain erilaista. Flippasin valot päälle ja tuijotin peilistä sitä mörköä suoraan silmiin. Vannon että näin jonkun välähtävän sen ison mörön silmissä. Näin jotain mitä en ollut koskaan nähnyt aikaisemmin. Näin silkkaa raivoa ja päättäväisyyttä jossain silmien takana. Oli tullut aika tehdä muutos KAIKKEEN, olin vihdoinkin tullut siihen pisteeseen aikuisiälläni. Olin vasta vähän päälle 30 vuotta ja toinen jalka jo haudassa.

Minulla napsahti kytkin päässäni toiseen asentoon siinä ohikiitävänä hetkenä. Heräsin todellisuuteen vihdoin ja viimein. Minun oli muututtava. Miten sain painon pois, miten laihduin 65 kiloa? Muutin elintapani siitä aamusta.

Niin yksinkertaiselta kuin se kuulostaakin. Lopetin roskan syömisen ja aloin liikkumaan. Ei siinä ole mitään muuta salaisuutta. 2007 ei ollut YouTubea, ei ollut Googlea, ei ollut Facebookkia, ei ollut personal trainereita. Ei ollut mitään mistä olisi voinut katsoa mallia, kaikki piti itse keksiä. Joten olin kävelevä laboratorio itselleni. Jos söin näin, keholleni tapahtui näin. Jos liikuin näin, keholleni tapahtui näin. Opettelin kaiken kantapään kautta. Lähestymistapani toimi ja tulosta tuli.

2007 joulukuussa olin 30 kiloa kevyempi, jonka näet ylläolevasta kuvasta. 2008 kesällä olin 50 kiloa kevyempi, joten otin vuodessa 50 kiloa pois. 2021 helmikuussa olin tuosta möröstä 65 kiloa kevyempi. Rasvaprosenttini oli laskenut 42% aina 13% saakka.

2008 eräs salituttu kysyi minulta erään treenini päätteeksi: ”Neuvoisitko häntäkin laihdutuksessa, kun selkeästi näytät tietävän mitä teet?”. Lupasin auttaa sillä pienellä tietotaidolla mikä minulla oli silloin. Ja yht’äkkiä siitä tulikin minun elämäni suurin palo, minun oli autettava muita ihmisiä. Personal Trainer syntyi tuon yhdeen kysymyksen aikana, en vain tiennyt sitä vielä silloin. Loppuvuodesta 2008 minulla oli jo useampi salituttu asiakkaana ja perustin lopulta toiminimen 2009 kysynnän kasvaessa. Valmennus on minun elämäntyöni, tämä se juttu jota minun pitää tehdä ikuisesti. Ihmisten auttaminen on parasta tässä työssä.

Jos tarinani puhutteli sinua, minä pystyn auttamaan sinua vaikka heti TÄNÄÄN! Voit varata ilmaisen starttitreenin kanssani.

Tämä pitää sisällään:

  • Kattava painonpudotus ja kunnon analysointi. Tämä mielenkiintoinen ja hauska analyysi antaa meille tietoa lähtötasostasi, jonka avulla voidaan ohjelmoida henkilökohtainen treeni- ja ravintosuunnitelma maksimoimaan tulokset minimiajassa (arvo 149€)
  • Ilmainen 30 minuutin personal trainer treeni Markun kanssa (arvo 59€)
  • Ravinto-ohjeistus viikoksi ostoslistan kanssa (arvo 39€)

Voit varata sen suoraan kalenteristani tästä. Se kustantaa normaalisti 247€, mutta on sinulle ilmainen kiitoksena että luit tarinani.

Markku

Ps. Tule seuramaan minua henkilökohtaiseen Instagramiini.

Ps. Olen ollut Iltalehdessä, Aamulehdessä, paikallislehdissä monta kertaa. Tuossa alla juttu 2010 muistaakseni…