elämäntapamuutos

Elämäntapamuutos – valmennus ja ohjeet

Elämäntapamuutos alkaa tältä sivulta. Olen erikoistunut auttamaan ylipainoisia ja rapakuntoisia ihmisiä. Jos olet samassa tilanteessa, minä olen oikea treenari sinulle.

Tämä voi olla se hetki, jolloin elämäsi alkaa muuttumaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Minä itse aloitin matkani 142 kiloisena nollakunnosta, olin silkkaa rasvaa koko mies. Päätin kuitenkin muuttaa elämäni kokonaan toisenlaiseksi. Omalla elämäntapamuutoskokemuksellani ohjaan myös asiakkaitani kohti parempaa elämää.

personal trainer naantali

Tämä matka voi kestää koko loppuelämän, yritän antaa kaikki eväät jotta tuloksesi olisi pysyvä. Haluan että olet ikuisella matkalla, koska matka on paljon tärkeämpi kuin lopputulos.

Haluan että sinä opit elämään oikein, haluan että ymmärrät ruokavalion, levon ja liikunnan merkityksen arjessasi. Tästä syystä en koskaan opeta dieettiä tai jotain pussikeittojuttuja. Niissä ei ole mitään järkeä ja keho kyllä ottaa omansa takaisin enemmin tai myöhemmin. Ei. Haluan että saat nimenomaan pysyviä tuloksia.

elämäntapamuutos nainen ennen ja jälkeen

Elämäntapamuutos on parasta tehdä ammattilaisen kanssa. Sellaisen jolla on näytöt ja omakohtaista kokemusta. Minä olen erikoistunut ylipainoisten ihmisten auttamiseen, juuri sellaisiin kuin olin itsekin.

Olen valmentanut jo 17 vuotta ja minulla on satoja referenssejä onnistuneista toimeksiannoista. Joten uskoisin että tiedän mistä puhun ja menetelmäni tuo tulosta jokaikinen kerta.

Minä tiedän kuinka vaikeaa on päästä irti sokerikoukusta ja kuinka pelottavaa on hypätä tuntemattomaan. Se hyppy on kuitenkin meidän jokaisen tehtävä, jos haluat tietää mitä sen aidan toisella puolella on.

Hypätään yhdessä sinne aidan toiselle puolelle.

Jos olet valmis, varaa tapaaminen suoraan minun kalenteristani ja tule tapaamaan minua. Keskustellaan juuri sinun tavoitteistasi ja unelmistasi, tehdään suunnitelma miten voisimme saavuttaa ne. Minä autan.

Voit lukea lisää minusta täältä.

Haluatko aloittaa TÄNÄÄN? Lähetä sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi. Vastaan sinulle erittäin nopeasti takaisin! Se on lupaukseni sinulle.